6 januari 2021

Polaris hondenvoer: merk uitlichten

Bij Luna’s Petshop vinden we natuurlijke voeding voor dieren heel belangrijk. Daarom hebben wij onder andere de natuurlijke hondenvoeding van het merk Polaris in de winkel. In deze blog vertellen wij meer over dit merk.

Polaris hondenVoer van de voorouders

Polaris heeft bij het ontwikkelen van de recepten gekeken naar wat de voorouders van onze gedomesticeerde honden aten. Ze aten wat ze vonden of vingen. Voeding rijk aan eiwitten, goede vetten en fruit, groente en grassen. Zeker geen granen en kunstmatige toevoegingen.
De missie van Polaris is om recepten te ontwikkelen volgens die natuurlijke visie.

De beloften van Polaris 

Polaris heeft 4 beloften:

  • De voeding zorgt voor gezonde spijsvertering.
  • De ingrediënten zijn voedzaam en smakelijk door het hoge vleesaandeel en verschillende eiwitbronnen.
  • De voeding zorgt voor een gezond hart, geurvermindering, gezonde huid en glanzende vacht en gezonde gewrichten.
  • De voeding zorgt voor een sterk immuunsysteem.

Polaris hondenvoer voor alle honden

Polaris hondenvoer is niet alleen voor puppy’s, kleine en grote honden, maar heeft ook rasspecifieke hondenvoeding. Niet alle honden hebben dezelfde ingrediënten nodig. Polaris heeft de voeding afgestemd op de voedingsbehoeften van specifieke rassen.

  • Duitse herders zijn vatbaar voor gewrichtsaandoeningen en in hun voeding is glucosamine en chondroïtine toegevoegd voor het ondersteunen van gezonde gewrichten.
  • Golden retrievers zijn vatbaar voor huidziekten vanwege hun dichte ondervacht en lange haren. In hun voeding zijn omega 3 & 6 vetzuren toegevoegd ter vermindering van ontstekingen en het bevorderen van een gezonde en elastische huid.
  • Labradors zijn gek op eten en daardoor vatbaarder voor overgewicht. Door het hoge eiwitgehalte in de voeding en het gematigde vetgehalte wordt een magere lichaamsconditie bevorderd en wordt een goede stofwisseling ondersteunt.

In onze dierenwinkel kunnen we meer vertellen over de juiste voeding voor jouw hond. Kom gerust eens langs om ons assortiment natuurlijke dierenvoeding te bekijken.